7/3 6månader med Älskling

ÄNTLIGEN ÖVER!!!!
Ja då vasaloppet över! Skönt de, då går det att ta sig genom Mora.
Sitter i Färnäs nu blir här i natt.
Igår blev de uppväktning av Jimmy för vi skulle se vasaloppet! Men kände hellre för att sova ist för att se på det:)
Men vakna lagom tills dom gick i mål:)
Sen var de bara MYYYYYYS hela dan. Kolla på film å kramas å till kvällen skulle vi åka till Färnäs men gick inte komma fram så de blev att hämta lite skivor på Hagen sen förbi Jimmys farmor och hälsa på, åkte å köpte pizza sen hem å myste.
Vi kolla på "äntligen midsommar" och så blev de att vi kom in å snacka om vad man ska hitta på då.
Får se om de blir som tänkt.
Och lägenheten sket sig allt med! för att allt var så seg för att jag ficklov att snacka med Mikael som inte gick att få tag på så var 2 före på den. Tråkigt när jag hitta mej ett ställe jag kunna tänka mej >.< Aja bara att fortsätta söka.

Nu var jag här igen!

Jupp är i Färnäs nu. Sovit här igår å blir inatt med, för Jimmy var till Rättvik på besiktning idag som tyvärr inte gick så bra:( Å imorgon ska han å pappa dit å kolla på en bil.
Sökt lägenhet har jag gjort å, men tyvärr inte på Noreberg som jag vill bo. Men där verkar de vara omöjligt att hitta en! >.< Har ju inge internet hemma i Selbäck så är svårt att hålla sig upptaterad.
Va ska man skriva då? Hmm.. Är det ens nån som läser den här?
Hoppas iaf på bättre somn inatt. Båda vi har svårt att somna här, och mitt humör e inte så på topp trivs itne här speciellt längre. Men skönt att träffa pappsen lite:)
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva så springer in på toan ist!

RSS 2.0