Jul jul jul!

Dagen börja med att man vakna 06:30 och hade skit ont i magen. Tillslut när de började bli bättre drog jag ner till köket och laga till jul mat. Var å tjata på Jimmy att han skulle gå upp hur många gånger somhelst men han steg inte upp försen halv tolv! Vi som skulle upp nio mena han.
Så kolla vi på pippi:) Sen öppna vi lite klappar. Fick ett par jätte fina trosor av han som det stog "Krångens egendom" har även fått julklappar tidigare i veckan. Fick ett finnt navelsmycket & halsband, en klubba som var format som ett hjärta och stog i love you på. Han e bara såååå go:)
Carina kom förbi med två klappar oxå:)
Så nu har han åkt till Våmhus. Blir väl för mej att åka dit snart å. Upptaterar mer sen kanske.

Men vad händer ikväll folket?

Marie som önskar det å inte Rut! God jul på er alla!


En söndag som jag tror är en måndag...

Snacka nyss med Jimmy som har nån rolig julklapp till mej som jag ska få i förväg.
Hahaha människan sa att han inte skulle köpa nå till mej i år och så har han slängt ut en massa pengar på mej.
Fast jag vet inte vad jag ska ge han för nå? ge mej förslag? Vet då en sak men han ska absolut få nå mer, men vad? TIPS!

Och min mage mår inge vidare:( Tror de beror på smärtstillande jag tar för värken i munnen.

Jag har blivit jätte känslig för tablettet de sista året. Förr klara jag inte av att stoppa en i munnen utan att spy. Men ska förbi tandläkan i morgon och hoppas på att detta fixar sig. Sen ska jag å faster ner på stan och shoppa lite. Trevligt, trevligt:) sen ska jag å Jimmy iväg på jysk. Hela julen är förvirrand men hoppas allt löser sig med hur de blir, pengar & julklappar. Så länge Sara´kommer hem så är jag mer än nöjd!

Ska träffa "bror" & Emelie i helgen å:) Dom kommer hem över jul så det blir trevlig. Var längesen jag träffa dom. Sist var när vi var i Falun på Dia Psalma.
Nä måste ta och försöka göra nå nytta nu innan magen vänds ut å in och allt kommer ut!
Tjoho


mår inge vidare

Rubriken säger allt! Har halsbränna å spyor som står mej i halsen, ont i mun & tänder. Ne fy fan! >.<
Och gårdagen vill jag inte ens nämna! Blir så besviken på min familj ibland.
Men tack Rosie för att du stälde upp på mej igår! Och Markus å för den delen. Tror inte du vet hur tacksam jag är för att jag har dej gumman <3 Du är en sann vän som ALLTID finns där!
Saknar Jimmy som en tok gör jag å :'( Det här med att vara ifrån varandra det gillar vi inte. OCh jag tror inte att jag ens vet själv hur mycket jag gillar den grabben! Han är verkligen den finaste, och jag kan göra såååå mycket för att alltid få ha han vid min sida!
Är nyfiken vad han har köpt till mej i sthlm, men de får jag la se på julafton:)
På tal om de, nån som har lust å haka på och köpa julklappar i veckan? Jag e alltid lika sent ute med det varje år.
Nä nu ska jag vara tråkig å slita mej från denna!
Tack älskling för att du ficka fram en dator till mej över helgen!


Dator igen :D

Japp igår kom älskling med en dator till mej:D Han tyckte jag skulle ha nå att göra i helgen när han far iväg till sthlm. Gullit av han:) Sen är de bara att ta å fixa till min dator nån gång snart.

Har väl hänt en del saker sen sist jag skrev här. Idag var jag hos tandläkan och Jimmy földe med mej som ett bra stöd, jag är verkligen rädd för de stället sen har dom dragit i lugnande i kroppen på mej så mina ben var inte stadiga att gå på. Så dom drog ut dom sista 2visdomständerna, laga hål å syde mej i kinden (för att tanden dom drog ut drog i där) Kommer inte ihåg så mycket låg mest å snarka där i stolen:P Så de har varit 5tandläkar besök på mindre än en månad och en sista gång dit på måndag:/ Fast nu e allt klart och sån go tandläkare har jag. Sluta väl med att innan jag fick gå hem fick jag lov att vila i 2timmar i uppvak. Och innan allt var klart så kröp Jimmy ner i den LILLA sängen med mej så vi tog en tupplur.

JA de finns en massa å skriva men får nog ta de senare, är helt trött å slut nu. Karl min ligger redan i sängen å sover så ska försöka väcka han snart för annars lär han inte sova hela natten, om han fortsätter å sova nu. Men får  göra de på egen risk med att väcka han. Önska mej lycka till!


Jag lever än

Men har  Ingen dator men kommer upp mer när jag fixat min!


RSS 2.0